Véreim!
Sajnos nem új keletű probléma nálam, hogy megveszek egy ruhát, és utána 1-2 alkalommal, vagy egyáltalán nem hordom. A hely a szekrényemben és főleg a pénz viszont kéne, úgyhogy végre rászántam magam, hogy megváljak pár darabtól. Az árakat megbeszéljük az “ingyen sör” menüpont alatt!
Tehát a versenyzők:

1. Szemérmetlen nimfa vagy? Akkor ez a River Island bugyinadrág(?) neked való! Ne takargasd, amid van ezzel a picit már kinyúlt aprósággal! Fogalmam sincs, miért vettem meg, de az biztos, hogy az enyémnél egy, vagy két számmal nagyobb méretű (tehát M, vagy L) gazdát keres.

2. Olyannyira az ízléstelen giccs szerelmese vagy, hogy akár a lábadon is hordanád? És még hozzá XS-es is a méreted? Tudnám ajánlani ezt a szintén River Island cicanadrágot, ami sajnos nagyon nehezen jön rám a vékony testalkatom ellenére is. Protip: Ha nem akarsz megfulladni benne, szerencsés, ha nincs a hasadon/derekadon semmi zsír. Remek öltözék Luxybulikhoz, M.I.A. rajongóknak, illetve azoknak, akiknek egy csepp szépérzéke sincs. <3

3. Kiváló választás ez az Atmosphere mellény, ha fázol, de sosem mondanál le a karod eltakarásától! Ehhez mást nem nagyon tudok írni. Szép bézs színe van, meg lehet zsepit tenni a zsebeibe.

Győrben lehet a leghamarább személyesen átvenni, illetve Pesten még.

Edit: Lányok, ha érdekel, hogy néznek ki hátulnézetből a nadrágok, írjatok inkább :((((((

  1. vagyokazsombor said: 31.media.tumblr.com/tum… ama test
  2. csotany reblogged this from ocsemasszony and added:
    KOZSZOLG!!!!
  3. saynotoseksuality said: NAGYON JÓ A SEGGED
  4. negeravitrinben said: az a gatya gecijooo!
  5. csotany said: MARKETING!!!
  6. drkorsalman said: mit szexizel itt? :(
  7. ocsemasszony posted this
Tumblr Cursors